top of page

Lyhyesti


 

 

 

 

 

 

"Plant and Care for Peace" ( Istuta ja vaali rauhaa ) on globaali verkosto  joka yhdistää ihmisiä ympäri maailmaa istuttamaan puita rauhan ja ympäristön kestävyyden nimissä. Haluamme puita istuttamalla edistää ympäristönsuojelua ja rauhaa, myös kulttuurivaihdon, taiteen ja luovan ilmaisun avulla. Verkosto jatkaa Mika Vanhasen käynnistämää ENO-verkkokoulun rauhanpuiden istutusta 20 vuotta sitten. Se levisi 150 maahan.  Suuremman vaikutuksen vuoksi haluttiin laajentaa toiminta koulujen ulkopuolelle, kaikkiin organisaatioihin ja ihmisiin. Se on rekisteröity yhdistykseksi Suomessa maaliskuussa 2024.
 

Kuinka voit osallistua?
Liity meihin täyttämällä rekisteröintilomake, osallistu puun istutustapahtumiin alueellasi tai järjestä oma tapahtumasi. Jokainen istutettu puu vie meitä lähemmäksi tavoitettamme. Rekisteröi istutetut puusi web-sovelluksessamme ja näe rauhanpuut maailmankartalla.

 

Tapahtumat
Vuonna 2024 juhlimme 20 vuoden puun istutusta erityiskampanjoilla, jotka keskittyvät maapallon päivään, biodiversiteetin päivään ja maailman ympäristöpäivään. Tärkein päivämme on 21. syyskuuta, kansainvälinen rauhan päivä. Toivomme, että mahdollisimman monet suomalaiset liittyvät joukkoomme. Mukaan on Suomen kunnista ilmoittautunut Joensuu, Kouvola, Masku, Merikarvia, Porvoo, Posio, Savonlinna ja Vimpeli. Vielä ehtii! Ilmoittautumislomake kunnille löytyy tästä.

 

Tukimateriaalia
Lataa opaskirjamme saadaksesi kattavan englanninkielisen katsauksen missioomme ja siihen, kuinka voit osallistua. Tästä löytyvät ohjeet puiden rekisteröintiin. Käytä suomenkielistä kutsuvideotamme, joka on käännetty 50 kielelle. Ja levitä sanomaamme! 

Ota Yhteyttä!
Olemme täällä sinua varten. Olitpa sitten kysymyksiä, halukas liittymään toimintaamme tai tarvitset ohjeita osallistumiseen, tiimimme on valmiina auttamaan. 

 

Sähköposti: info@pacfpeace.net  - Yleisiä tiedusteluja, kumppanuusehdotuksia tai vapaaehtoistoimintamahdollisuuksia varten.

Sosiaalinen Media: Seuraa meitä  Facebookissa, X:ssä ja Instagramissa @pacfpeace - Pysy ajan tasalla uusimmista uutisistamme, tapahtumistamme ja vaikutustarinoistamme. Liity keskusteluun ja ole osa yhteisöämme verkossa.

Liity kansainväliselle postistulistallemme

bottom of page